Scholingsaanbod Piramide

Vindt u het ook belangrijk om te worden geïnspireerd, te blijven leren en te groeien in het werken met Piramide? Door u in te schrijven op een van onze scholingen draagt u bij aan de kwaliteit en borging van Piramide. U investeert in uzelf, uw groep en niet te vergeten in de kinderen.

Scholingsaanbod Piramide
Ga naar Scholing en kies hier voor Pedagogisch medewerkers/leerkrachtenGastouders of Piramide trainers voor uitgebreide informatie per cursus mét een beschrijving van de inhoud, de data en prijzen. 
Zit er nu niets voor u bij? Check regelmatig onze website, want wij voegen regelmatig nieuwe scholing toe.

Training en advies

Werkt u met onze producten voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en het (speciaal) basisonderwijs? Om onze producten optimaal in te kunnen zetten is het belangrijk dat u goed weet hoe deze in elkaar zitten. Hiervoor bieden we een aantal praktische cursussen aan.

Aanbod
Ben je Pedagogisch medewerker/leerkracht, Gastouder of Piramide-trainer? Klik op de link, die voor jou van toepassing is en vind uitgebreide informatie van cursussen, die je kunt volgen.

Maatwerk
Naast het standaard cursusaanbod bieden we ook cursussen op maat. De inhoud van zo’n cursus stemmen we dan zoveel mogelijk af op uw specifieke situatie. Data, tijdstippen en het aantal deelnemers (maximaal 18 personen) stellen we in overleg af. Heeft u interesse? Via info@piramidemethode.nl kunt u een offerte aanvragen. Hierop nemen wij persoonlijk contact met u op. Afhankelijk van die afspraken ontvangt u van ons een voorstel. 

Opzet van de cursussen
Elke cursus bestaat uit een aantal korte presentaties waarin u concrete en praktische informatie krijgt. Vervolgens werkt u aan de hand van een casus en/of videofragmenten aan opdrachten. Zo brengt u de gepresenteerde informatie direct in praktijk. Tijdens de cursus kunt u ervaringen uitwisselen en vragen stellen. Na afloop van een cursus ontvangt u een bewijs van deelname.

Piramide certificering: kenmerk van kwaliteit
Laat u certificeren en borg uw kwaliteit! Pedagogisch medewerkers en leerkrachten die met Piramide aan het werk willen, volgen eerst een basistraining. Gecertificeerde trainers geven deze training door het hele land op locatie. Wie verdieping zoekt, kan zich daarna opgeven voor een van de extra Piramide-trainingen. Om Piramide goed in de vingers te krijgen is er ook begeleiding op uw eigen locatie beschikbaar. Zo komen kennis en vaardigheden op een steeds hoger niveau, die zichtbaar worden met certificaten.

Piramide-keurmerk
Voldoet uw kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of school aan hoge kwaliteitseisen? Maak uw kwaliteit dan zichtbaar door een Piramide-keurmerk aan te vragen. 

  • Het keurmerk staat voor kwaliteit en laat zien dat uw organisatie goed scoort op alle criteria.
      Deze criteria hebben wij bepaald en vastgelegd. 
  • U vraagt het keurmerk aan via uw Piramide-trainer, deze stelt een rapport op en stuurt het naar
      ons op. 
  • Als uw locatie aan de voorwaarden voldoet, ontvangt u het keurmerk. 
  • Het keurmerk bestaat uit een goedgekeurd rapport, een oorkonde en een keurmerkbord. 
  • Het keurmerk is vijf jaar geldig en kan worden verlengd

 

Meer informatie


Interesse?

Bekijk het overzicht van onze Piramide-trainers voor een trainer bij u in de buurt. U kunt eenvoudig zoeken op plaatsnaam. Bent u Piramide-trainer en wilt u uw naam in het overzicht Piramide-trainers vermeld hebben, bel dan met de klantenservice 088-410 10 50 of stuur een e-mail naar info@piramidemethode.nl